Статьи: 

Полный технологический цикл переработки молока и мяса на выставке "Молочная и Мясная индустрия 2013"

Order by:   Title // Author name // Year of publication
Подробнее

The Breadmaking Technology: A Handbook for Graduate Students

(2009)
Hard cover
416 стр.
... [More]

Price: 1200.00 RUR

On sale


Подробнее

Baking and Pastry: Mastering the Art and Craft

(2022)
Hard cover
1136 стр.
... [More]


Подробнее

THE PIZZA BIBLE

(2022)
Hard cover
320 стр.
... [More]

Price: 1900.00 RUR

Coming soon


Подробнее

Chocolate, cocoa, and confectionery. Scince and technology

Bernard W. Minifie (2014)
Hard cover
816 стр.
... [More]

Price: 2500.00 RUR

On sale


Подробнее

Science and technology of enrobed and filled

G. Talbot (2011)
Hard cover
496 стр.
... [More]

Price: 2300.00 RUR

On sale


Подробнее

Frozen and refrigerated doughs and batters.

K. Kulp, K. Lorenz, J. Brummer (2005)
Hard cover
288 стр.
... [More]

Price: 2000.00 RUR

On sale


Подробнее
Bеstseller

Food Additives in Confectionery

L. Sarafanova (2010)
Hard cover
304 стр.
... [More]

Price: 1800.00 RUR

On sale


Подробнее
Bеstseller

Cereal Scince and Technology

R. Hoseney (2012)
Hard cover
338 стр.
... [More]

Price: 1900.00 RUR

On sale


Подробнее

Breakfast Cereals

R.B. Fast, E. Caldwell (2007)
Hard cover
552 стр.
... [More]

Price: 2200.00 RUR

On sale


Подробнее

More baking problems solved

S. Cauvain, L. Young (2011)
Hard cover
248 стр.
... [More]

Price: 1900.00 RUR

On sale


Подробнее

Baking problems solved

S. Cauvian, L. Young (2008)
Hard cover
240 стр.
... [More]

Price: 1900.00 RUR

On sale


Order by:   Title // Author name // Year of publication

Extended search
Contacts
Russian

© Издательство "Профессия" 2015 Все права защищены