Статьи: 

Полный технологический цикл переработки молока и мяса на выставке "Молочная и Мясная индустрия 2013"

Выставка "Молочная и Мясная индустрия 2013" открывает новые перспективы бизнеса

Order by:   Title // Author name // Year of publication
Подробнее

Modern sausage and ham technology

V.G.Zonin (2016)
Hard cover
250 стр.
... [More]


Подробнее

Food Additives in Meat and Fish Production

L. Sarafanova (2015)
Hard cover
240 стр.
... [More]

Price: 1800.00 RUR

On sale


Подробнее

Poultry Meat Processing

Alan R. Sams (2014)
Hard cover
432 стр.
... [More]

Price: 2300.00 RUR

On sale


Подробнее

Safety and quality issues in fish processing

H. Allan Bremer (2009)
Hard cover
512 стр.
... [More]

Price: 2500.00 RUR

On sale


Подробнее

Sausages casings

B-A Lang, G. Effenberger (2009)
Hard cover
256 стр.
... [More]

Price: 2100.00 RUR

On sale


Подробнее

Modernes Fleischhandwerk. Fachwissen Technologie

H. Keim (2008)
Hard cover
450 стр.
... [More]

Price: 2500.00 RUR

On sale


Подробнее

Modern Technologies of Meat Concerves Production

V.G.Zonin (2008)
Hard cover
224 стр.
... [More]

Price: 1900.00 RUR

On sale


Подробнее

Microbiological Analysis of Red Meat, Poultry and Eggs

Ed. by G.C. Mead (2008)
Hard cover
354 стр.
... [More]

Price: 2200.00 RUR

On sale


Подробнее

Meat Technology and Meat Products Recipes. A Reference Book.

C. Koch, M. Fuchs. (2005)
Hard cover
656 стр.
... [More]

Price: 2700.00 RUR

On sale


Order by:   Title // Author name // Year of publication

Extended search
Contacts
Russian

© Издательство "Профессия" 2015 Все права защищены